Schinkel Financieel Advies

Over ons

Schinkel Financieel Advies is een onafhankelijk tussenpersoon met een allround service pakket voor alle verzekeringen die iemand zich kan wensen, voor zowel particuliere- als zakelijke relaties. Van inboedel- tot caravanverzekering, van arbeidsongeschiktheids- tot lijfrenteverzekering.

Daarnaast kunnen wij u diverse aantrekkelijke kortingen aanbieden als het gaat om pakketpolissen en diverse collectiviteitkortingen voor werknemers van onze bedrijfsrelaties.

Financiële dienstverlening is mensenwerk en omvat vele terreinen. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Onze taak is het om samen met u een inventarisatie te maken van de risico’s en behoeften waar u mee te maken heeft. Wij werken zowel voor de particulier als Midden en Kleinbedrijf. Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Naast deze advisering begeleiden wij ook de contacten tussen u en de verzekeringsmaatschappijen waarbij u de verzekeringen onderbrengt.

Schinkel Financieel Advies: wij zijn er voor u!